• Japansk teknologi
  • Verdens første med ny sundhedsviden
  • Tilgængeligt for alle

Øg medarbejdersundheden med en vægt med kropsanalyse

Hos Tanita tilbyder vi dig vægte med kropsanalyse til din arbejdsplads. Mange firmaer har allerede øget fokusset på medarbejdersundhed, og her hjælper en vægt med kropsanalyse medarbejderne med at følge den positive udvikling.

Med et øget fokus på sundhed vil du også opleve øget effektivitet hos medarbejderne, mindre sygefravær, bedre trivsel og mere robusthed i pressede situationer.

Herudover giver et øget fokus på medarbejdersundhed en mere positiv teamkultur, fordi de får et fællesskab omkring den nye kultur og oplever noget anderledes i deres hverdag.

Hos Tanita Danmark får du markedets bedste vægte med helt præcise kropsanalyser. Vægtene er medicinsk godkendte og bliver blandt andet også brugt på hospitaler, i fitnesscentre, i private praksisser og mange andre steder.

Tanita er japansk, og det er din garanti for et grundigt gennemtestet produkt, der er til at stole på. Hos Tanita Danmark hjælper vi dig gerne med at finde den kropsanalysevægt, som du kan købe til arbejdspladsen, der dækker dine og dine medarbejderes behov.

Herudover får du hos os en fordelagtig leasing-aftale, medmindre du ønsker at købe vægten med det samme.

Vil du have en snak om en Tanita-vægt med kropsanalyse til din arbejdsplads? Så er du meget velkommen til at kontakte os hos Tanita Danmark på telefon 33 24 02 10 eller ved at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

 

Personalepleje giver mere loyale medarbejdere

Skaffer du dig en vægt med kropsanalyse til firmaet, sender du også en besked til medarbejderne om, at du går op i deres sundhed og helbred, og det vil også give dig mere loyale medarbejdere den anden vej.

Mange virksomheder – som for eksempel Deloitte – har allerede implementeret et øget fokus med medarbejdersundhed og teamsammenhold, og resultaterne er ikke til at tage fejl af: Medarbejderne trives bedre.

Kontakt os og hør mere

Med erfaring siden 1926 garanterer vi dig, at vi også finder den bedste løsning til din virksomhed. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende dialog omkring en kropsanalysevægt til dit firma.

Sidebar
Få uforpligtende rådgivning

Ring til os