• Japansk teknologi
  • Verdens første med ny sundhedsviden
  • Tilgængeligt for alle

Markedets bedste kropsanalysevægte

Hos Tanita Danmark kan du købe markedets bedste kropsanalysevægte til fitnesscentre med alle de funktioner, du har behov for i din professionelle praksis.

Hos os får du Danmarks største erfaring inden for kropsanalysevægte og hele 5 års fabriksgaranti på den kropsanalysevægt, der passer til dine behov. Herudover er alle Tanita-vægte medicinsk godkendt, og det er din tryghed for, at målingerne er præcise og pålidelige.

Du vælger, om du vil købe en kropsanalysevægt, eller om ønsker at lease den i en periode på 5 år – uanset hvad finder vi en løsning, der passer til dig.

Se udvalgt og bestil kropsanalysevægte her

 

Alternativt er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 33 24 02 10 eller skrive til os via vores kontaktformular, og så ringer vi dig op.

 

Kropsanalysevægt til fitnesscentre, trænere & diætister

Leder du efter en kropsanalysevægt til brug i et fitnesscenter, som coach eller diætist, er en Tanita-vægt din løsning. Med en Tanita-vægt giver du dine kunder en god service, fordi de får mulighed for at overvåge deres udvikling.

Nogle af vægtene har et specielt program til atleter, hvilket betyder, at eliteudøverne i dit fitnesscenter eller klinik får en endnu mere præcis måling af deres data. Er du personlig træner, coach eller diætist er en vægt fra Tanita et uundværligt værktøj i din hverdag.

 

Hvorfor vælge en fitnessvægt med kropsanalyse fra Tanita?

Tanita er verdens førende producent af blandt andet kropsanalysevægte, og det er din garanti for, at du får en vægt, der giver dig helt nøjagtige målinger på din klients data, og at du ud fra dette kan rådgive korrekt.

Kropsanalysevægte fra Tanita er de suverænt mest præcise vægte, blandt andet fordi firmaet har eksisteret siden 1944 og kontinuerligt forsker og udvikler løsningerne.

Det betyder, at du med en kropsanalysevægt fra Tanita giver dine kunder en god oplevelse.

Vil du lease eller købe? Hos os får du begge muligheder, og det læser du mere om her.

Du er også meget velkommen til at kontakte os, og så tager vi en uforpligtende dialog om dit behov for en kropsanalysevægt.

Sidebar
Få uforpligtende rådgivning

Ring til os