• Japansk teknologi
  • Verdens første med ny sundhedsviden
  • Tilgængeligt for alle

Tanita Danmark – din garanti for en kropsanalyse i verdensklasse

En Tanita-vægt er uden sammenligning den bedste vægt til professionelle på markedet. Uanset om du er fysioterapeut, diætist, træner eller arbejder i medicinalindustrien, kommer en Tanita-vægt til at gøre din hverdag nemmere.

Med en Tanita kropsanalysevægt får du en fuld kropsanalyse af din patient eller klient, og ud fra alle de data, du får serveret, bliver det meget nemmere for dig at rådgive og følge udviklingen i tallene.

Vægtene fra Tanita er medicinsk godkendte, og det er klinisk dokumenteret, at de fungerer, som de skal.

Når du køber eller leaser en vægt med kropsanalyse hos Tanita Danmark, får du altid 5 års fabriksgaranti. Ud over det hjælper vi dig gerne med service og kalibrering af vægten, så den altid er up to date. Vi har haft agenturet på Tanita siden 2002, så vi tør godt at love, at du får grundig vejledning, når du er kunde hos os.

Hvis du vil have rådgivning i, hvilken Tanita-vægt, der passer bedst til dine behov, er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Få en leverandør med serviceniveauet i top

Hos Tanita Danmark går vi op i, at du får den bedste oplevelse, når du er kunde hos os. Derfor er vi også meget fleksible i forhold til, om du vil købe en vægt kontant, eller om du vil lease den over en 5-årig periode. I løbet af perioden kan du vælge at købe den ud for restbeløbet, eller du kan beholde den perioden ud og bytte den til en nyere model.

Herudover kører vi ud og servicerer/kalibrerer i hele landet, og har din Tanita-vægt mod forventning behov for at blive repareret, sender du den bare til os, og så ordner vi den på vores værksted.

Kontakt os for mere om vægte med kropsanalyse

Vi er klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rette Tanita-vægt og til at svare på dine eventuelle spørgsmål. Du ringer bare på telefon 33 24 02 10 eller udfylder vores kontaktformular, og så tager vi en snak.

 

Sidebar
Få uforpligtende rådgivning

Ring til os